top of page

Nytt hos BOX brud

Nysgjerrig på hvordan en prøvetime ser ut?

Priser frisør og styling

Ordinær prøvetime

Ordinær prøvetime med egen konsulent i inntil 1,5 time. Du kan ha med deg maks 3 gjester.

390 kr

Miniprøvetime

Miniprøvetime gjelder for deg som vet hva du vil ha. Kanskje du har vært hos oss før? Eller har prøvd mye? Du kan prøve maks 3 kjoler og ha med deg inntil 2 gjester.

199 kr

VIP-rom

Vårt VIP-rom med egen konsulent i inntil 2 timer. Du kan ha med deg maks 5 gjester. Servering av drikke og snacks.

790 kr

GullBOX

Hår og makeup inkl prøvetime, prøvetime for brudekjole (ordinær), servering av drikke/snacks, påkledning på bryllupsdagen.

Ved kjøp av brudekjole hos oss (ordinær 7 100 kr).

6100 kr

Julebord/festpakken

Hår og makeup, servering av drikke/snacks, påkledning. Ved gruppe på minimum 3 stk.

1800 kr

Skredder

For noen typer tilpassninger tar vi fastpris, og for andre oppdrag beregner vi timespris. Pris på søm og tilpassning kan ikke oppgis i forkant av kjoleprøvingen.

Pris varierer

Makeup-kurs

Minimum 3 stk. Med mange års erfaring innen makeup holder vi kurs på salongen. 20 % rabatt på kjøp av makeup under kurs.

900 kr / pers

Styling-kurs

Vi holder stylingkurs slik at du kan lære deg hvordan du styler ditt eget hår til den store dagen eller andre anledninger. 20 % rabatt ved kjøp av stylingprodukter under kurs.

900 kr / pers

Vi hos BOX brud

Ellen

Ellen

Eier / Daglig leder

Grunder og daglig leder av BOX konseptet. Ellen har jobbet som frisør i 25 år og er i tillegg utdannet makeup-artist. Hennes spesialiteter er brudestyling, klipp og farge.

Bente

Bente

Butikkansvarlig

Butikkansvarlig hos BOX. Bente har drevet sin egen brudesalong siden 2002, Eva brud, men fra 2019 ble hun en del av BOX teamet. Hun er opptatt av detaljer og ser helheten og hva som passer sammen. Kunden er alltid i fokus hos Bente.

Nina

Nina

Konsulent

Konsulent. Nina har lang erfaring innenfor brud og selskapskjoler og har tidligere jobbet hos en annen brudesalong. Nina er genuint opptatt av kunden og er flink til å se hvilken stil og form som passer kunden.

Lurdi

Lurdi

Konsulent

Lurdi startet som brudekonsulent hos EvaBrud i 2017 og begynte hos Box 2021. Hennes varme smil og gode hjerte for mennesker treffer du lørdager på BOX.

Kristina

Kristina

Konsulent

Kristina startet som brudekonsulent i 2021. Hun er utdannet innenfor bryn og vippeextension og har stor lidenskap for mote og skjønnhet. Hun ser mennesker, og hennes varme vesen møter du lørdager.

BOX brud

BOX brud ligger i hjertet av Trondheim ved Bakke bru, Adressabygget. BOX brud var tidligere Perlen brud og fest, men da vi flyttet frisørsalongen nærmere brudesalongen, valgte vi å slå navnet sammen slik at det ble BOX. 

 

Perlen brud og fest ble til BOX pga. vi ønsket et navn som var mer moderne, røft og et symbol på at inni BOX-en vår får du alt du trenger. Vi trengte også større plass slik at flere frisører og konsulenter skal få muligheten til å jobbe under BOX-konseptet.

 

I vår BOX ønsker vi at du skal senke skuldrene og stole på at du får de beste rådene, både innenfor hår, makeup, brud og selskap.

Våre leverandører og samarbeidspartnere

Demetrios
MoriLee
AbbyWaits
Lilly
Bianco Evento
Eva Lendel
Romantica
Herve Paris
bottom of page