top of page

Nytt hos BOX brud

Demetrios
demetrios.com

MoriLee
morilee.com

AbbyWaits
abbywaits.com

Lilly
lilly.eu

Bianco Evento
bianco-evento.com

EvaLendel
evalendel.com

Herve Paris
herveparis.com

Våre leverandører og samarbeidspartnere

Prisoversikt

Ordinær prøvetime

390 kr

Ordinær prøvetime med egen konsulent i inntil 1,5 time. Du kan ha med deg maks 3 gjester.

Miniprøvetime

199 kr

Miniprøvetime gjelder for deg som vet hva du vil ha. Kanskje du har vært hos oss før? Eller har prøvd mye? Du kan prøve maks 3 kjoler og ha med deg inntil 2 gjester.

VIP-rom

790 kr

Vårt VIP-rom med egen konsulent i inntil 2 timer. Du kan ha med deg maks 5 gjester. Servering av drikke og snacks.

GullBOX

6 100 kr

Hår og makeup inkl prøvetime, prøvetime for brudekjole (ordinær), servering av drikke/snacks, påkledning på bryllupsdagen.

Ved kjøp av brudekjole hos oss (ordinær 7 100 kr).

Julebord/
festpakken

1 800 kr

Hår og makeup, servering av drikke/snacks, påkledning. Ved gruppe på minimum 3 stk.

Skredder

Pris varierer

For noen typer tilpassninger tar vi fastpris, og for andre oppdrag beregner vi timespris. Pris på søm og tilpassning kan ikke oppgis i forkant av kjoleprøvingen.

Makeup kurs

900 kr /pers

Minimum 3 stk. Med mange års erfaring innen makeup holder vi kurs på salongen. 20 % rabatt på kjøp av makeup under kurs.

Styling kurs

900 kr /pers

Vi holder stylingkurs slik at du kan lære deg hvordan du styler ditt eget hår til den store dagen eller andre anledninger. 20 % rabatt ved kjøp av stylingprodukter under kurs.

VIP-rom

790 kr

Vårt VIP-rom med egen konsulent i inntil 2 timer. Du kan ha med deg maks 5 gjester. Servering av drikke og snacks.

BOX brud

BOX brud ligger i hjertet av Trondheim ved Bakke bru, Adressabygget. BOX brud var tidligere Perlen brud og fest, men da vi flyttet frisørsalongen nærmere brudesalongen, valgte vi å slå navnet sammen slik at det ble BOX. 

 

Salong Perlen ble til BOX pga. vi ønsket et navn som var mer moderne, røft og et symbol på at inni BOX-en vår får du alt du trenger. Vi trengte også større plass slik at flere frisører og konsulenter skal få muligheten til å jobbe under BOX-konseptet.

 

I vår BOX ønsker vi at du skal senke skuldrene og stole på at du får de beste rådene, både innenfor hår, makeup, brud og selskap. Hos BOX frisør tilbyr vi alt innenfor hår, makeup, extension og brudestyling.

*Kjøper du brudekjole på prøvetimen får du refundert hele beløpet. For VIP-timer refunderes 500 kr. Avbestilling av timer må skje senest 24 timer før, ellers sender vi faktura på 50 % av beløpet. Ved ledig kapasitet kan vi ta imot drop-in. Da belastes du 390 kr for ordinær prøvetime.

Ellen

Grunder og daglig leder av BOX konseptet. Ellen har jobbet som frisør i 20 år og er i tillegg utdannet makeup-artist. Hennes spesialiteter er brudestyling, klipp og farge.

Bente

Butikkansvarlig hos BOX. Bente har drevet sin egen brudesalong siden 2002, Eva brud, men fra 2019 ble hun en del av BOX teamet. Hun er opptatt av detaljer og ser helheten og hva som passer sammen. Kunden er alltid i fokus hos Bente.

Hilde

Konsulent. Hilde har lang erfaring innenfor brud og selskapskjoler og har tidligere jobbet hos en annen brudesalong. Til vanlig jobber hun som syerske hos Husfliden. Hun gir god service og ser hva som kler hver enkelt kunde.

Nina

Konsulent. Nina har lang erfaring innenfor brud og selskapskjoler og har tidligere jobbet hos en annen brudesalong. Nina er genuint opptatt av kunden og er flink til å se hvilken stil og form som passer kunden.

Jannicke

Syerske. Jannicke driver sin egen systue, Jannickes Atelier. Hun er spesialist på tilpassing, omsøm og redesign på brudekjoler og selskapskjoler. Hun kan kontaktes på tlf. 407 80 055.

Vi hos BOX brud

bottom of page